تغییرات الگوریتم اینستاگرام   17 ژانویه 2024 منتشر شد!
افزایش 2 برابری قیمت ادمینی اینستاگرام فراسیتی در سال 1403 عجله کنید!

چگونه در واتساپ به کسی که ما را بلاک کرده است پیام بدهیم؟

دسته بندی:
فهرست مطالب
بلاک شدن در واتساپ

واتساپ یک پیام رسان محبوب در سطح جهانی است. ایمن، قابل اعتماد و دارای قابلیت های بسیار کاربردی است. با ویژگی هایی که در این پیامرسان وجود دارد؛ مانند پشتیبانی از عکس ها، برچسب‌ها، فایل های ارسالی و پیام های متنی، این برنامه به سرعت و به طور موثر در حال تکامل یافتن است. به نظر می رسد که همه افراد در واتساپ و هر کسب و کاری در حال استفاده از این قابلیت ها هستند.

با وجود این جمعیت بالا از کاربران، مردم می توانند با کلیک های ساده دیگران را مسدود و یا رفع انسداد کنند. بنابراین، آیا می خواهید بدانید چه زمانی کسی شما را در واتساپ مسدود می کند؟ و یا چگونه در واتساپ به کسی که ما را بلاک کرده است پیام بدهیم؟ بیایید در این مقاله بررسی کنیم که مسدود کردن یک مخاطب در واتساپ چگونه است؟ و آیا امکان پیام دادن به آن فرد وجود دارد؟ یا به دنبال رفع مسدودی واتساپ هستید؟

ارسال پیام به کسی که مارا بلاک کرده است
چگونه به کسی که مارا بلاک کرده است می توان پیام داد؟

چگونه بفهمیم در واتساپ بلاک شدیم؟

بلاک شدن در واتساپ

معمولا واتساپ به کاربران اطلاع نمی‌دهد که شخصی ما را بلاک کرده است و  حتی گاها متوجه نمی شویم که آیا پیام‌های ارسال شده برای شخصی که ما را بلاک کرده است ، خوانده می‌شوند یا خیر؟ بنابراین، چگونه بفهمیم در واتساپ بلاک شدیم؟ برخی از علائم و نشانه‌ها هنگام مسدود کردن یک مخاطب در واتساپ در ادامه نشان داده شده است، به عنوان مثال:

  • نشانه اول: می توانید متوجه شوید که “وضعیت آخرین بازدید” مخاطبی که شما را مسدود کرده است قابل مشاهده نیست.
  • نشانه دوم: عکس نمایه در دسترس شما نیست.
  • نشانه سوم: شما نمی توانید آنها را به هیچ گروه واتساپی اضافه کنید.
  • نشانه چهارم: اگر با فردی که شما را بلاک کرده تماس بگیرید چه اتفاقی می افتد؟ شما نمی توانید در واتس اپ با آنها تماس بگیرید.

پیام دادن به شخصی که بلاک کرده در واتساپ

حال سوالی که برای کاربران پیش می آید این است که پیام دادن به شخصی که بلاک کرده در واتساپ چگونه است؟ ممکن است شخصی شما را در واتساپ بلاک کرده باشد، و شما هنوز هم می خواهید با او ارتباط برقرار کنید، در اینجا نحوه ارسال پیام زمانی که شخصی شما را در پیامرسان، یعنی پیام رسان واتساپ بلاک کرده، آورده شده است.

روش 1: چت گروهی در واتس اپ

چت های گروهی در واتساپ
بلاک شدن در واتساپ و چت های گروهی

واتساپ همچنین امکان چت گروهی همراه با پیام های شخصی را فراهم می کند. برای استفاده از روش چت گروهی برای ارسال پیام به شخصی که شما را بلاک کرده است، به کمک یک دوست یا فردی نیاز دارید که هم شما و هم مسدودکننده را در لیست مخاطبین واتساپ خود داشته باشد. اگر این دوست شما و فرد مسدود کننده را در یک چت گروهی اضافه کند، هر دو می توانید با یکدیگر صحبت کنید و اختلافات خود را حل کنید. در ادامه  نحوه ارسال پیام به شخصی که شما را در واتساپ بلاک کرده است، آورده شده:

  • مرحله 1: به صفحه نوشتن پیام در سمت راست بالای صفحه اصلی واتساپ بروید و “گروه جدید” را در دستگاه خود انتخاب کنید.
  • مرحله 2 : فرد مورد نظر شما و شخصی را که شما را مسدود کرده است به گروه اضافه می کند.
  • مرحله 3: اکنون، زمانی که پیامی را به این گروه ارسال می کنید، توسط همه شرکت کنندگان گروه، از جمله کسی که شما را مسدود کرده است، دیده می شود. همچنین می‌توانید از آن فرد بخواهید که برای اینکه مکالمه خود را به صورت خصوصی نگه دارید، آن گروه را ترک کند.

این روش تا زمانی کار می کند که فرد مسدود کننده انتخاب کند که در گروه بماند. اگر او رفت، شما دوباره در بلک لیست او خواهید بود. ما روش دیگری برای این مشکل داریم که به این صورت است.

روش 2: اکانت واتساپ خود را حذف و دوباره فعال کنید

فعالسازی مجدد واتساپ
بلاکی در واتساپ و فعالسازی مجدد واتساپ

سوالی که بعضی از کاربران از ما می پرسند این است که : اگر با کسی که ما را بلاک کرده تماس بگیریم چه اتفاقی می افتد؟ شما نمی توانید به شخصی که شما را بلاک کرده است پیام دهید. حال در صورتیکه بخواهید ضرورتا پیام مهمی را برای آن فرد ارسال کنید، فقط در یک صورت میتوانید این کار را انجام دهید آن حذف حساب واتس اپ خود و دوباره فعال کردن آن است که البته این کار عواقب زیادی دارد  زیرا شما را از تمام گروه های واتساپ حذف می کند. اگر شما ادمین گروه ها هستید،  توانایی های خود به عنوان ادمین را از دست خواهید داد. همچنین سابقه چت خود را در iCloud و Google Drive از دست خواهید داد.

اگر تصمیم به حذف یا غیرفعال کردن اکانت واتساپ خود دارید تا به کسی که شما را بلاک کرده پیام دهید، دستورالعمل های زیر را به شکل گام به گام دنبال کنید.

  • مرحله 1: واتساپ را در تلفن خود راه اندازی کنید و به تنظیمات بروید.
  • مرحله 2: به Account بروید و روی Delete Account کلیک کنید.
  • مرحله 3: شماره تلفن خود را وارد کنید و روی Delete my Account کلیک کنید. اکنون اکانت واتس اپ خود را حذف و دوباره فعال کنید.
  • مرحله 4: واتساپ را روی تلفن خود راه اندازی کنید تا حساب واتساپ خود را مجدداً فعال کنید و دستورالعمل های روی صفحه را دنبال کنید.

اگر در واتساپ شخصی را بلاک کنیم پیام ها پاک میشود؟

آیا اگر در واتساپ شخصی را بلاک گنیم پیام ها پاک می شوند؟ وقتی شخصی شما را بلاک می‌کند، نمی‌توانید برای او پیام بفرستید، و سپس او نیز نمی‌تواند بدون رفع انسداد شما پیام‌های جدیدی برای شما ارسال کند. با این حال، پیام‌های ارسالی گذشته و فایل‌های رسانه‌ای موجود در مکالمات دست نخورده باقی می‌مانند مگر اینکه خودتان آنها را حذف کنید.

سخن نهایی

واتساپ یک اپلیکیشن پیام رسان پرکاربرد و محبوب است. همچنین مشاهده می شود که کاربران سؤالاتی مانند چه زمانی شخصی ما را در بلاک می کنند؟ چگونه متوجه شویم که شخصی ما را در واتساپ بلاک کرده است؟ آیا هنگام مسدود کردن مخاطب در واتساپ، سابقه پیام ها از بین می رود؟ اگر با کسی که شما را بلاک کرده تماس بگیرید چه اتفاقی می افتد؟

ما پاسخ بسیاری از این سوالات را در سایت فراسیتی در اختیار شما قرار دادیم تا بتوانید از خدمات متعدد آن بهره مند شوید همچنین در صورت نیاز می توانید با استفاده از پنل ارسال پیام انبوه در واتساپ کسب و کار خود را نیز گسترش دهید. و از این اپلیکیشن کاربردی بهرهمند شوید. منتظر نکات و روش های بیشتر واتساپ باشید.

مطالب پیشنهادی:

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مرحله 1 از 2

مرحله 1 از 2

مرحله 1 از 2

مرحله 1 از 2

اطلاعات خود را وارد نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.
درخواست خود را انتخاب نمایید(Required)

مرحله 1 از 2